Vrije tijd

Naast mijn werkzame leven ben ik ook actief op maatschappelijk vlak, in sport en beweging en creativiteit.

Ik houd er van om buiten te zijn. Dit doe ik het liefst op een actieve manier door te hardlopen, wandelen of te fietsen, met onderweg altijd tijd voor het maken van een mooie foto.
Verder probeer ik mijn golfhandicap te verlagen en houd ik ervan om (samen met anderen) te koken, vergezeld met een goed glas wijn.

Als vrijwilliger voor de Dierenbescherming geef ik voorlichting op lagere scholen aan kinderen over het asiel en dierenwelzijn en ben ik begeleider voor Kids for Animals.

Voor de VvE ben ik secretaris en als bestuurslid aanspreekpunt voor de bewoners en de beheerder. Hiervoor heb ik een online portaal ontwikkeld en ben ik verantwoordelijk voor de informatieverstrekking middels nieuwsbrieven.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/home/ericavandenbergnl/domains/ericavandenberg.nl/htdocs/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399